Kijken

Angst voor de dood verdwijnt als ik er anders over ga denken. Een andere realiteit - op basis van bewustzijn - die zich kan openbaren als een grotere werkelijkheid dan het leven zelf... De vooruitzichten zijn goed. Wat ik denk is bepalend voor de kwaliteit van mijn leven en daarna... Leer met nieuwe gedachten anders te kijken naar de dood.

Bewuster de rol spelen van je eigen leven; een eigen draai geven aan jouw eigen rol, ook in samenspraak met anderen; je niet laten meeslepen door het spel; het kunnen plaatsen van de rol van jouw 'medespelers'; de rol spelen die bij je hoort en daar invulling aan geven; jouw eigenheid leren kennen en inzetten.

Over de reis om steeds meer jezelf te worden door naar 'binnen' te leren luisteren; te kunnen doen wat bij je past; te luisteren naar waar je echt behoefte aan hebt of geïnteresseerd in bent; te leren door te doen; te kunnen afstemmen met jezelf in de wisselwerking om én met jezelf én met anderen rekening te houden.

Jouw hart laten spreken via gedachten, gevoelens, houding en intentie. Leren spreken en luisteren vanuit het hart met positieve gedachten en zuivere gevoelens.

Opening van het
Peace in the Park festival 2020

Interview met Christian ter Veer, violist in orkest De Haagse Beek
Wat doet muziek met ons? Wat gebeurt er met ons als we elkaar door muziek ontmoeten? Een onderzoek naar dat specifieke moment waarin iets nieuws kan ontstaan.

Op 24 oktober, op de dag van het 75 jarige bestaan van de VN de laatste dag van de viering van 75 jaar Vrijheid, zag dit boekje het levenslicht. Hertaling van het Inspiratieboek voor innerlijke vrede: ‘jouw vrede als superkracht’ voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Een uitnodiging van de Haagse Gemeenschap van Kerken om deel te nemen aan de levende Adventskalender met het thema 'Gastvrijheid'.
Van harte welkom....als gast mag je jezelf thuis voelen en tegelijkertijd kom je thuis bij jezelf door de begeleide meditatie.

Winst en verlies

Inleiding en meditatie

Vrijheid en vrede als innerlijke kwaliteiten

Hoofdtoespraak Prinsjesdagviering 2020

Verwondering

Inleiding en meditatie

Zelfkennis en authenticiteit

Inleiding en meditatie


Niets te wensen over?

Inleiding en meditatie

Kracht van positieve gedachten

Inleiding en meditatie

Vrij van beïnvloeding

Inleiding en meditatie

Roeping

Inleiding en meditatie